Refugi de Les Fonts - La Massana, Andorra
Posted by: Groundspeak Premium Member SastRe.O
N 42° 35.408 E 001° 28.738
31T E 375200 N 4716422
El refugi de les Fonts és un refugi de muntanya de la Parròquia de La Massana (Andorra) a 2.200 m d'altitud i situat a la Percanela sota el Pic de Les Fonts entre la Coruvilla i Montmantell.
Waymark Code: WMZJF7
Location: Andorra
Date Posted: 11/19/2018
Published By:Groundspeak Premium Member jotheonly
Views: 5

[CAT] Es va inaugurar el 1981, té 6 places de capacitat i està construït en pedra. Al refugi de les Fonts, que està a 2.195 metres d’altitud, s’hi pot anar amb cotxe fins al poble d’Arinsal i aleshores s’ha de continuar a peu pel camí de Percanela-Bordes de Torner-Prat Nou fins al refugi. Un altre itinerari des d’Arinsal és agafant el camí de Torrent de les Fonts-Borda de l’Areny-Collet de Font Podrida fins arribar al refugi. L’ascensió a peu és de 2 hores i mitja de durada aproximadament amb un desnivell de 650 metres. Es tracta d’un refugi no guardat, que està obert tot l'any, tot i que el manteniment s'acostuma a fer durant els mesos d’estiu (neteja, llenya, farmaciola...). Disposa de lliteres, llar de foc i aigua al costat del refugi. La durada del recorregut a peu és d’1 hora i mitja-2 hores i mitja segons l’itinerari escollit. La dificultat de l’ascensió a peu és mitjana. Hi ha cobertura per al telèfon mòbil.

[ENG] It was opened in 1981, it has place for 6 people and is built with stone. The Refugi de les Fonts, that is placed in an altitude of 2195 meters, can be reached by car until Arinsal and then you must continue by foot taking the path "Percanela-Bordes de Torner-Prat Nou" until you get to the cabin. Another option, starting also at Arinsal, is to take the path "Torrent de les Fonts-Borda de l’Areny-Collet de Font Podrida" until the cabin. The ascension by foot takes 2 and 1/2 hours approx. with an accumulate slope of 650m. It is an open cabin, all year around; however its maintenance is done in summer (cleaning, firewood collection,medicine kit...). It has beds, fireplace and water near the cabin. There is also phone reception.

Font d'origen/Source: (enllaç)
Type of shelter: cabin

Stay overnight: Yes

Sleeps How Many: 6

Reservation required: No

Cost: Free

Available Year Round: Yes

Enclosed: Open

Search for...
Geocaching.com Google Map
Google Maps
MapQuest
Bing Maps
Nearest Waymarks
Nearest Remote Backcountry Shelters
Nearest Geocaches
Create a scavenger hunt using this waymark as the center point
Recent Visits/Logs:
There are no logs for this waymark yet.