Maitolaiturit - Cafe Regatta, Töölö - Helsinki, Finland
A Milk Platform (Maitolaiturit) in the yard outside Regatta Cafe, Töölö, Helsinki.
Location: Finland

"Cafe Regatta is located by the sea, close to Sibelius monument in Töölö. The traditional red cottage cafe has brought a part of Finnish countryside to the middle of Helsinki.

Cafe Regatta’s building was originally owned by the famous cafe family, Paulig. It was built in 1887 as a shed for fishnets next to family’s villa."

SOURCE - (visit link)

Suomi -
"Cafe Regatan kahvilarakennus on sijainnut samalla paikalla jo vuodesta 1887 Alunperin se oli läheisen Pauligin huvilan verkkovaja. Vuosien saatossa siinä on ollut pienimuotoista kesä kahvilatoimintaa 50-luvulta lähtien.

Vuonna 2002 rakennusta tarjottiin vuokralle legendaariselle töölöläisyrittäjä Raine Korpelalle. Korpela ihastui miljööseen ja liikeidea lande keskelle Helsinkiä sai alkunsa. Konsepti on uniikki ja se on rakennettu pala palalta, omista aarteista. Tällä hetkellä Cafe Regatasta huolehtii Rainen lisäksi tyttäret Marina ja Krista. Regatasta on vuosien saatossa tullut kahvila jolla on suomalainen sielu."

LÄHDE - (visit link)
Milk platforms condition: Good