Den Fynske Landsby
32U E 587817 N 6136431
På frilandsmuseet Den Fynske Landsby inviteres du indenfor i en fynsk landsby fra H.C. Andersens tid. In the open-air museum, the Funen Village, you are invited inside a fynish village from H.C. Andersen's time.
Location: Denmark

Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne. Her er genskabt et miljø med de for Fyn så karakteristiske bindingsværksbygninger, med blomstrende haver, med hegn og husdyr, gadekær og bygade - alt sammen omgivet af dyrkede marker.

A visit to the Funen Village is like a trip to the countryside in the poet H.C. Andersen's time. The museum consists of a number of farms and houses, all of which originally have been in villages around Funen and the islands. Here, an environment has been created with the characteristic timber-framed buildings of Fyn, with flowering gardens, fencing and farm animals, street cages and buildings - all surrounded by cultivated fields.
Theme:
Historiske Bygninger. Historical buildings.