Jokimaan Ravikeskus
Jokimaan ravikeskus Lahdessa. Perustettu vuonna 1981. Jokimaa horse racing center in Lahti. Established in 1981.
Location: Finland

Teksti lainattu wikipediasta "Jokimaan ravikeskus"

"Jokimaan ravikeskus on vuonna 1981 perustettu Lahden Jokimaalla toimiva raviurheilukeskus, johon kuuluvat raviradan lisäksi muun muassa totohalli, katsomo ja ravintolatilat. Vuonna 2011 aloitettiin uuden aition rakennustyöt. Jokimaan ravikeskuksessa järjestetään ravien lisäksi myös muuta toimintaa, kuten messuja ja urheilutapahtumia. Jokimaan ravikeskuksen omistaa Lahden Hevosystäväinseura ry, joka perustettiin vuonna 1908. Vuonna 2010 yrityksen liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa euroa. Keskuksen sisätiloihin mahtuu 2 500 ihmistä ja ulkotiloihin noin 20 000 ihmistä."

Jokimaa horse racing center is established in 1981, the Gulf of river land-based horse racing sports center, which includes, inter alia, in addition to the race track totohalli, auditorium and restaurant facilities. In 2011, construction began on the new Aitio. Jokimaa horse racing races held in the center in addition to other activities, such as fairs and sporting events. Jokimaa horse racing center is owned by the Gulf of Hevosystäväinseura Association, which was founded in 1908. In 2010, the company had a turnover of about EUR 3.5 million. Of interior spaces can accommodate 2 500 people and outdoor spaces of about 20 000 people.
Types of Races: Multiple Types

Racing Season: From: 01/01/2012 To: 12/31/2012

Year Opened: 09/01/1981

Famous Races:
Suur-Hollola ajot, sekä kuninkuus ravit 1981 ja 2003 Greater Hollola runs, as well as the kingdom ravit 1981 and 2003