Sint Antonius - Molenhoek
31U E 702458 N 5682171
De stenen berg-korenmolen is bij de oudere generatie beter bekend als de molen van Coenen: drie generaties van de familie Coenen hebben de molen gepacht en bemalen.
Location: Limburg, Netherlands

De St. Antoniusmolen is gebouwd in 1861. De gemeente heeft de molen gekocht in 1969. Na een grondige restauratie kon de molen in 1973 weer draaien. In het najaar van 2000 werd gestart met een nieuwe restauratie. Inmiddels is de molen weer helemaal maalvaardig. Momenteel wordt er op vrijwillige basis gemalen door de molenaar.

De molen is open voor publiek op iedere donderdag van 14.00 tot 16.00 en elke 1e en 3e zondag van de maand van 13.00 tot 17.00.
Date of Manufacture: 01/01/1861

Purpose: Milling