IJstijd bubble tea - Garderen, the Netherlands
At the ice cream parlor IJstijd in Garderen you can have a perfect bubble tea
Location: Gelderland, Netherlands

NL Vanuit onze camping in Garderen hebben wij vele uitstapjes gemaakt naar ijssalon IJstijd. Het is er altijd druk en dat is niet zo gek. Erg lekker ijs en ook goede coupes. Ik heb er ook mijn eerste bubble tea ooit genomen. Het bubble tea assortiment is (net als het ijs-assortiment) erg uitgebreid. Je kan kiezen uit meer dan 10 smaken.

Van bron
IJssalon IJstijd heeft drie vestigingen: Garderen, Voorthuizen en Ermelo. Wij hebben een breed assortiment met ambachtelijk ijs en ijstaarten die ook te verkrijgen zijn via onze webshop. Wij hebben een groot en zonnig terras met een uitgebreide menukaart, bijvoorbeeld koffie met gebak, verse warme wafels, ijscoupes en ook de mogelijkheid om te lunchen.

IJssalon IJstijd is in 2003 opgericht in Garderen en draaide in 2004 het eerste ijsseizoen. Ons assortiment is met de jaren meegegroeid en wij bieden nu 48 verschillende ijssmaken aan in onze vitrine. Wij zijn altijd bezig met vernieuwingen en ontwikkelingen. Hiervoor gaan wij elk jaar naar de grootste ijsbeurs van Europa in Italië.

ENG From our campsite in Garderen we have made many trips to the Ice Age ice cream parlor. It is always busy and that is not surprising. Very tasty ice cream and good coupes too. I also had my first ever bubble tea there. The bubble tea range is (just like the ice cream range) very extensive. You can choose from more than 10 flavours.

From source
Ice cream parlor IJstijd has three locations: Garderen, Voorthuizen and Ermelo. We have a wide range of traditional ice cream and ice cream cakes that are also available through our webshop. We have a large and sunny terrace with an extensive menu, for example coffee with cake, fresh warm waffles, ice cream coupes and also the possibility to have lunch.

Ice cream parlor IJstijd was founded in 2003 in Garderen and ran the first ice cream season in 2004. Our range has grown over the years and we now offer 48 different ice cream flavors in our showcase. We are always working on innovations and developments. Every year we go to the largest ice cream fair in Europe in Italy for this.

Physical Address:
Putterweg 4