De Heihoeve - Giessenburg - NL
De Heihoeve BV. is in 1970 opgericht door 3 neven
Location: Zuid-Holland, Netherlands

De Heihoeve BV. is in 1970 opgericht door 3 neven uit de familie de Groot en de familie Kloek.
Deze zijn gestart met ongeveer 150 koeien. Door de uitbreiding van het aantal dieren is in 1978 de stal vergroot met een 32-stands draaimelkstal en met 3 torensilo's voor automatisch voeren.

In 1997 zijn er twee neven uitgegaan en zijn er verschillende aandeelhouders uitgekocht, zodat er nog 9 aandeelhouders over zijn uit zowel de familie de Groot als de familie Kloek.

In 2006 is de bedrijfsgrootte uitgebreid van 135 ha. naar 165 hectare. Daarna is in 2012 een nieuwe 33+1 draaimelkstal gebouwd (Saturnus van Fullwood). En in 2013 is de huidige ligboxen stal in gebruik genomen. De oude stal is aangepast aan de huidige maatstaven voor jongvee en droge koeien.
bron (visit link)

De Heihoeve BV. was founded in 1970 by 3 cousins from the de Groot family and the Kloek family.
They started with about 150 cows. As the number of animals increased, the barn was enlarged in 1978 with a 32-stand rotary milking parlour and with 3 tower silos for automatic feeding.

In 1997, two cousins left and several shareholders were bought out, leaving 9 shareholders from both the de Groot and Kloek families.

In 2006, the farm size was expanded from 135 hectares to 165 hectares. Then, in 2012, a new 33+1 rotary milking parlour was built (Saturn from Fullwood). And in 2013, the current cubicle barn was commissioned. The old barn was adapted to current standards for young cattle and dry cows.
Source (visit link)

Product: koeien die melk geven