Lavamäen kylätalo - Rusko, Finland
Kyläyhdistyksen talo Ruskolla. Village association house in Rusko.
Location: Finland

Lavamäen kylätalo rakennettiin vuonna 1911 alunperin rukoushuoneeksi, nykyään sitä vuokrataan juhlapaikkana ja kokoustilana. Paikalla järjestetään lisäksi muun muassa yhteislaulutilaisuuksia, avoimia ovia kyläpäivinä ja muita yleisölle avoimia tapahtumia.

Talon varustuksiin kuuluu monipuoliset keittiön tarvikkeet, saliin mahtuu noin sata ihmistä ja tiloissa on hyvät puitteet kaikenlaisten juhlien ja kokousten järjestämiseen.

Lavamäki village house was built in 1911 as a chapel, currently it can be rented for weddings, meetings, birthdays etc. They also arrange common sing along, open doors at village days and other happenings for public.

The house's kitchen is well equipped, there can be hundred participants in great hall and they have good facilities for organizing parties and meetings.
Type of community center: Party center

Lavamäentie 671 21340 Tortinmäki