Kuhankuonon rajakivi - Turku, Finland
Seitsemän kunnan rajakivi Varsinais-Suomessa. Border stone for seven municipalities in Southwest Finland.
Location: Finland

Kuhankuonon rajakivi oli alunperin seitsemän eri kunnan rajakivi, siitä on ensimmäiset merkinnät jo vuodelta 1381 Maskun ja Nousiaisten pitäjien rajapaikkojen luettelossa. Kuntien määrä on välillä ollut kahdeksan mutta erinäisten kuntaliitosten ja eroamisten vuoksi lukumäärä on taas tällä hetkellä seitsemän. Nykyinen rajakivi pystytettiin vuonna 1965, nykyisiä mahdollisia kuntaliitoksia ei enää muuteta kiven kyltteihin.

Kivi toimii rajalinjana tällä hetkellä näille kunnille: Turku, Aura, Pöytyä, Mynämäki, Nousiainen, Masku ja Rusko.

Parkkipaikalta on rakennettu mainio kulkuväylä perille asti, sinne pääsee vaikka pöyrätuolilla. Matkaa lähimmältä parkkipaikalta on 300 metriä. Paikalle pääsee ilmaiseksi milloin vain.

Kuhankuono was originally border stone for seven different municipalities, it is first mentioned in 1381. This current stone was erected in 1965, they don't change anymore the signs at the stone even if the municipalities change.

This pillar is nowadays border for these municipalities: Turku, Aura, Pöytyä, Mynämäki, Nousiainen, Masku and Rusko.

There is a nice walking road to the border stone, the path is suitable also for a wheel chair. It is 300 meters from the parking place. You can go there anytime for free.
Political Entities:
Turku, Aura, Pöytyä, Mynämäki, Nousiainen, Masku and Rusko.