Turun Pursiseura - Turku, Finland
Turun Pursiseuran satama härkälänlahdessa Ruissalossa. Harbor of Turku Sailing Club on härkälän-bay of Ruissalo.
Location: Finland

[FIN] Turun Pursiseura on perustettu vuonna 1906. Sen purjeveneiden satamana on toiminut jo pitkään Ruissalo. Vierestä meneviltä suurilta risteilyaluksilta on voinut ihailla seuran sataman purjealusten pitkiä rivejä. Seuralla on kesäisin auki oleva Maininki ravintola joka on entinen lentosataman paviljonki. Waymark vie sinut Maininki ravintolan parkkipaikalle, josta näkyy hyvin satama. Alueelta löytyy myös veneiden pesumahdollisuus nosturin avulla, veneiden talvisäilytykseen on varastohalleja. Kokoustiloja, WC, sauna ja suihkumahdollisuus.

Seuran satama on ensisijaisesti tarkoitettu seuran veneille. Sinne voi myös vieraat tuoda veneen lyhyeksi aikaa maksua vastaan. Tämä riippuu veneen koosta.
Turun Pursiseuran satamassa on laituri- ja telakointipaikat noin 200 veneelle. Laituripaikan hinta määräytyy veneen leveyden mukaan, talvitelakoinnin veneen pinta-alan mukaan. Laituripaikoilla kiinnitys on peräpaaluihin, paikan hintaan sisältyy sähkö ja vesi.

Turun Pursiseura järjestää monenlaisia purjehdus kilpailuja vuosittain. Seuralla on myös harjoittelukeskus joka on yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa.

[EN] The Pursiseura (sailing club) of Turku was founded in 1906. Ruissalo has served as the harbor for its sailboats for a long time. From the large cruise ships passing by, you could admire the long rows of sailing ships in the club's port.

The club has a restaurant Maininki open in the summer, which is a former sea-airport pavilion. Waymark takes you into parking lot of Maininki restaurant, where is great view to harbor.
The area also has the possibility to wash boats with the help of a crane, there are warehouses for winter storage of boats. Meeting rooms, toilet, sauna and shower facilities.

The club's harbor is primarily intended for the club's boats. Guests can also bring a boat there for a short time for a fee. This depends on the size of the boat. Turku's Pursiseura harbor has berths and docking places for about 200 boats. The price of the berth is determined by the width of the boat, winter docking by the surface area of the boat. At berths, mooring is to the stern pilings, electricity and water are included in the price of the berth.

Turku Pursiseura organizes many kinds of sailing competitions every year. The club also has a training center that is in cooperation with the Finnish Olympic Committee.
Facility Rating:

Address of Facility: