flanders lodge hotel - Ieper - Belgium
flanders lodge hotel in Ieper
Location: West-Vlaanderen, Belgium

Ons gezellig en karaktervol hotel 'Flanders Lodge', dat deel uitmaakt van de keten 'Westhoek-hotels', is gelegen aan de rand van de stad Ieper, vlakbij de ring en op korte afstand van de historische markt.

Onze aandacht gaat vooral uit naar een goede verhouding prijs-kwaliteit.

Onze nette en moderne kamers beantwoorden aan het comfort van een driesterrenhotel en hebben allen een goed uitgeruste private badkamer.

Onze gasten kunnen genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet,

bron (visit link)

Our cosy and characteristic hotel 'Flanders Lodge', which is part of the chain 'Westhoek-hotels', is situated at the edge of the town of Ypres, near the ring road and at a short distance from the historical market place.

We pay special attention to a good price-quality ratio.

Our clean and modern rooms meet the comfort of a three-star hotel and all have a well-equipped private bathroom.

Our guests can enjoy a delicious and extensive breakfast buffet,

source (visit link)