Hepojoen levähdysalue - Kaarina, Finland
E18 Moottoritien varrella oleva levähdysalue. Highway rest area along E18 motorway.
Location: Varsinais-Suomi, Finland

[FIN] Tiehallinnon perustama virallinen levähdysalue E18 moottoritien varrella suuntaan länsi, Hepojoen kohdalla. Paikalla on hyvät tilat useammalle raskaanliikenteen autolle ja henkilöautoille. Rakennuksista löytyy WC-tilat sekä suihku. Katoksessa on kierrätyspiste. Alueella on kahvila nimeltä YkkösCafe. Tarkista sen aukioloajat täältä: (visit link)

Tiehallinto ylläpiti Suomessa leväydysalueiden verkostoa aina vuoteen 2009 saakka. Nykyään se tunnetaan nimellä Väylävirasto. Levähdysalueet ovat sijoittuneet tärkeiden liikenneväylien varrelle. Tässä Hepojoen kohdassa on tien kummallakin puolella levähdysalue samanlaisilla palveluilla. Tämä on liittymä 9:n jälkeen. Väyläviraston sivut: (visit link)

[EN] The official rest area along the E18 motorway, build by the Road Administration, direction to the west at the river Hepojoki. There are good facilities for trucks and cars. The buildings have toilets and a shower. There is also a recycling point. There is a café in the area called Ykkös Cafe. Check its opening hours here: (visit link)

The Finnish Road Administration maintained a network of resting areas in Finland until 2009. Today it is known as the Finnish Transport Infrastructure Agency. The rest areas are located along important traffic routes. At this point on the Hepojoki River, there is a rest area on both sides of the road with similar services. This is after junction #9 direction to Turku. Finnish Transport Infrastructure Agency's website: (visit link)

address: Turku-Paimio moottoritie 846
Finland