Thee schenkerij - Gasselternijveen ,NL
Thee schenkerij de Reiling Hoeve
Location: Drenthe, Netherlands

Bij koffie- en theeschenkerij Reiling Hoeve kunt u terecht voor en lekkere kop koffie, losse thee (meer dan 36 smaken), flesje fris of zelfgemaakte ijsthee met eventueel iets huisgemaakt lekkers. Het is gemoedelijk en kleinschalig, maar alles is aanwezig. Nostalgische- en historische informatie kunt u hier vinden. Voor de fietser is er een oplaadpunt en fietspomp, en verdere zaken die de fietser zoal nodig heeft.

U kunt even relaxen binnen in de pronkkamer of buiten op het gezellige terras. Genieten van de rust en de vogels. Er lopen verscheidene fiets- en wandelroutes langs de Reiling Hoeve.

De Reiling Hoeve is een boerderij met een geschiedenis wat terug gaat naar het jaar 1775. Deze boerderij is sindsdien in het bezit van de familie Reiling. De eerste boerderij die hier is gebouwd in 1775 op deze plek, is helaas in 1862 geheel afgebrand.

In de maanden oktober t/m maart is de Reiling Hoeve gesloten en alleen op afspraak geopend. In deze periode is het mogelijk om te reserveren voor een gezellige High Tea en worden er workshops gegeven. Informatie hier over kunt u vinden op de website.

Eng
At the coffee and tea brewery Reiling Hoeve you can enjoy a nice cup of coffee, loose tea (more then 36 different flavors), a bottle of soft drink or homemade iced tea with possibly something homemade. It is cozy and small-scale, but everything is there. Nostalgic and historical information can be found here. For the cyclist there is a charging point and bicycle pump, and other things that the cyclist may need.

You can relax inside in the show room or outside on the pleasant terrace. Enjoy the peace and the birds. There are several cycling and walking routes along the Reiling Hoeve.

De Reiling Hoeve is a farm with a history dating back to 1775. This farm has been in the possession of the Reiling family ever since. The first farm that was built here in 1775 on this spot, unfortunately completely burned down in 1862.

The Reiling Hoeve is closed from October to March and is only open by appointment. During this period it is possible to make a reservation for a cozy High Tea and workshops are given. Information about this can be found on the website.
Address & Telephone:
Baptistenkade 32, 9514 AH Gasselternijveen Telefoon: 06 57384551