Metsämäki Race Track - Turku, Finland
Ravirata Turun Metsämäessä. Alueen ainoa rata. Race track in Metsämäki, Turku. The only track in the area.
Location: Finland

[FIN] Metsämäen ravirata on Turun kaupungissa Metsämäen kaupunginosassa sijaitseva vuonna 1978 avattu ravirata.

Radan toiminnasta vastaa Turun Hippos ry. Se sijaitsee seututie 222:n eli Vanhan Tampereentien varrella, kuuden kilometrin päässä Turun keskustasta.

Metsämäen ravirata rakennettiin vanhan Metsämäen kartanon maille. Se korvasi vuonna 1973 käytöstä poistuneen Kupittaan raviradan. Ensimmäiset ravit Metsämäessä järjestettiin 2. maaliskuuta 1978. Vuonna 2003 radan omistava Turun Hippos osti kaupungilta raviradan alueella sijaitsevat kartanon rakennukset. Metsämäki on pelivaihdoltaan Suomen neljänneksi suurin ravirata.

Kuninkuusravit Metsämäessä on järjestetty vuosina 1983 ja 2001. Vuoden 1983 Kuninkuusraveissa yleisöä oli kahden päivän aikana hieman yli 22 000, vuoden 2001 Kuninkuusravit tekivät Metsämäen yleisöennätyksen 47 000 kävijällä. Tavallisten iltaravien yleisömäärä on keskimäärin 900–1 000 henkeä. Suomen Hippos valitsi Metsämäen vuonna 2006 Vuoden raviradaksi.
Metsämäen merkittävin vuosittainen suurkilpailu on syyskuussa järjestettävä Kylmäveristen Pohjoismaiden mestaruus.

Radan ympärysmitta on 1000,09 metriä. Etusuoran pituus on 180 m ja sen leveys 25 m. Takasuoran pituus on 170 m ja leveys 20 m. Radan säde on 88 metriä. Katsomorakennuksessa on 700 istumapaikkaa ja 400 paikkainen Ravintola Metsämäki, josta on näkyvyys raviradalle.

[Source: wikipedia (visit link) ]

[EN] The Metsämäki racetrack is a racetrack opened in 1978 in the Metsämäki district of the city of Turku.

Turku Hippos ry is responsible for the track's operations. It is located along Regional Road 222, or Old Tampereentie, six kilometers from the center of Turku.

The Metsämäki racetrack was built on the lands of the old Metsämäki manor. It replaced the Kupittaa racetrack, which was decommissioned in 1973. The first races in Metsämäki were held on March 2, 1978. In 2003, Turku Hippos, who owned the track, bought the manor buildings located in the area of ??the race track from the city. Metsämäki is the fourth largest racetrack in Finland in terms of game turnover.

The circumference of the track is 1000.09 meters. The length of the front line is 180 m and its width is 25 m. The length of the rear line is 170 m and the width is 20 m. The radius of the track is 88 m. The auditorium building has 700 seats and a 400-seat Restaurant Metsämäki with a view of the racetrack.

Types of Races: Multiple Types

Racing Season: From: 01/01/2021 To: 12/31/2021

Year Opened: 03/02/1978

Famous Races:
Kuninkuusravit, Kylmäveristen Pohjoismaiden Mestaruus.

Additional Information:
Betting widely accepted. Pony runs are done from time to time. There is greyhound track in middle of horse track!