De Kroon van Alphen - Alphen aan den Rijn, the Netherlands
A new appartment building is being built in the centre of Alphen aan den Rijn.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

NL van dekroonvanalphen.nl:
"Op nog geen vijf minuten wandelen van het hart van Alphen aan den Rijn, ontwikkelt BEMOG Projektontwikkeling De Kroon van Alphen. Dit bijzondere en hoogwaardige nieuwbouwproject tegenover de nieuwe bibliotheek, verbindt straks de groene parkachtige omgeving van de Kromme Aar en de Zegerplas met het dynamische winkelhart. Zo hebben de nieuwe bewoners straks alles bij de hand; een geweldige woonomgeving aan het water en alle gemakken van de stad naast de voordeur.

De Kroon van Alphen gaat bestaan uit drie kleinschalige appartementengebouwen met daartussen een aantal statige stadsvilla’s. Een deel van de stadwoningen hebben een opgang vanuit de parkeergarage. De parkeergarage zorgt er ook voor dat de stadsvilla’s een eigen opgang én berging vanuit de kelder naar hun woning hebben."
ENG from dekroonvanalphen.nl:
"Not even a five-minute walk from the heart of Alphen aan den Rijn, BEMOG is developing Projektontwikkeling De Kroon van Alphen. This special and high-quality new-build project opposite the new library will soon connect the green park-like environment of the Kromme Aar and the Zegerplas with the dynamic The new residents will soon have everything at hand: a great living environment on the water and all the conveniences of the city right next door.

The Kroon van Alphen will consist of three small-scale apartment buildings with a number of stately city villas in between. Some of the town houses have an entrance from the parking garage. The parking garage also ensures that the city villas have their own entrance and storage room from the basement to their home."
Architect: BEMOG Projectontwikkeling

Number of Stories: 5