Retningsskilt på Hauges plads - Odense, Denmark
32U E 585586 N 6139467
I Odense-forstaden Bolbro findes et retningsskilt med retning og distancen til lokale attraktioner. Og en enkelt udenlandsk, Bronx i USA. Årsagen til det lidt mærværdige valg er, at Bolbro ofte bliver kaldt Bolbronx af odenseanerne.
Location: Denmark

Øgenavnet giver udtryk for, at Bolbro betegnes som lidt af et rabarberkvarter og et råt nabolag. I virkeligheden er her stille og fredeligt som i de fleste andre af byens forstæder. I øvrigt mener jeg, at kun en rigtig Bolbro-dreng eller pige må kalde Bolbro for Bolbronx. Og jeg må godt, jeg er nemlig født i dette nabolag.

Odense Centrum 2,4 km
Bolbro hallen og bevægelsesparken 0,6 km
Svømmehallen Bolbro 0,9 km
Elmelund skov 2,2 km
Odense Friluftsbad 1,3 km
Tusindårsskoven 1,7 km
Bronx, New York City, USA 6055 km

English: In the Odense suburb of Bolbro there is a direction sign with direction and distance to local attractions. And a single foreign, Bronx in the United States. The reason for the somewhat strange choice is that Bolbro is often called Bolbronx by the Odenseans.

The nickname expresses that Bolbro is described as a bit of a tough and a raw neighborhood with many social problems. In fact, here is quiet and peaceful as in most other of the city's suburbs. By the way, I think that only a real Bolbro boy or girl can call Bolbro Bolbronx. And I can, because I was born in this neighborhood.

Odense Centrum 2.4 km
Bolbro hall and the movement park 0.6 km