Besættelsestidens ofre - Aarup, Danmark
Monument for ofre for besættelsestiden fra Fyn Frøbjerg Bavnehøj
Location: Denmark

Monument for ofre for besættelsestiden fra Fyn i Mindelunden ved Frøbjerg Bavnehøj.
Monumentet er rejst i 1954 og indeholder navnene på 326 fynboer der mistede livet i anden verdenskrig. Navnene er indelt efter byernes placering og med forskellige symboler fortælles hvordan de faldt. Øverst på monumentet er en sejrsgudinde med en krans.
Momumentet er i Bornholmsk granit, og udført af billedhuggeren Gottfred Eickhoff.
Mindelunden findes ved Fyens højeste bakke, Frøbjerg Bavnehøj, på 131 m. Udover mindelunden findes en udendørs festplads som har været i brug siden 1912 med årlige teaterforestillinger.

Monument to victims of the occupation from Funen in Mindelunden by Frøbjerg Bavnehøj.
The monument was erected in 1954 and contains the names of 326 Fyn residents who lost their lives in World War II. The names are divided according to the location of the cities and with different symbols are told how they fell. At the top of the monument is a goddess of victory with a wreath.
The monument is in Bornholm granite, and made by the sculptor Gottfred Eickhoff.
The memorial grove is located at Fyen's highest hill, Frøbjerg Bavnehøj, at 131 m. In addition to the memorial grove, there is a place which has been in use since 1912 with annual theater performances.
Date of Dedication: 01/01/1954

Property Permission: Public