Historisk Samfund for Sønderjylland - Aabenraa, Danmark
Location: Region Syddanmark, Denmark

Historisk Samfund for Sønderjylland har til formål "at fremme interessen og forståelsen for Sønderjyllands historie" (visit link) Foreningen blev oprettet i 1922 og har over 2000 medlemmer.
Hvert år udgiver Foreningen en historisk bog med artikler om landsdelens historie og erindringer fra kendte og ukendte borgere. Bogen er udkommet siden 1889. Udover den årlige bog udgives der hver måned et tidsskrift med nyheder fra området.
Der afholdes jævnligt foredrag og arrangeres udflugter til historiske steder.

Ejendommen på Haderslevvej 45 i Aabenraa er opført i 1933 og er bevaringsværdig (visit link)

The purpose of the Historical Society for Southern Jutland is to "promote interest and understanding of the history of Southern Jutland". The association was established in 1922 and has over 2000 members.
Every year, the Association publishes a historical book with articles about the region's history and memories from known and unknown citizens. The book has been published since 1889. In addition to the annual book, a magazine with news from the area is published every month.
Lectures are regularly held and excursions to historical sites are arranged.

The property at Haderslevvej 45 in Aabenraa was built in 1933 and is worthy of preservation.