Tremastet skonnert - Svendborg, Danmark
Vejrhanen på Wiggers Gaard er en tremastet skonnert, udført af Hudevad kunstsmedie.
Location: Denmark

Vejrhanen på Wiggers Gaard er en tremastet skonnert, udført af Hudevad kunstsmedie i 1939. Vejrhanen er udført i smedejern. Da Svendborg er en søfartsby er der mange dekorationer rundt i byen som forestiller skibe.
Wiggers gaard er opført i 1855 og var farveri og klædefabrik. Efter en brand i 1938 blev bygningen genopført og fortsatte med fremstilling af tøj og tøjforretning. I dag er Wiggers Gaard stadig tøjforretning.

The weathervane on Wiggers Gaard is a three-masted schooner, made by Hudevad art smithy in 1939. The weathervane is made of wrought iron. As Svendborg is a maritime city, there are many decorations around the city that depict ships.
Wigger's farm was built in 1855 and was a dyehouse and clothing factory. After a fire in 1938, the building was rebuilt and continued with the manufacture of clothing and clothing store. Today, Wiggers Gaard is still a clothing store.

Artist: (visit link)
Rate this weathervane: