Odense Vineyard - Odense, Danmark
32U E 586419 N 6139665
Odense Vineyard på Grønløkkevej 8D er en menighed på omkring 100 mennesker med forskellig nationalitet.
Location: Region Syddanmark, Denmark

"Vineyard er en frikirke eller en kristen bevægelse forankret i den karismatiske fornyelse og den historiske evangelisering og blev etableret i USA i 1974." ( (visit link) ) Vineyard bevægelsen kom til Danmark i 1997.
Der er to præster i kirken i Odense : Sara og Thomas Lorenzen. Det er fortrinsvis yngre mennesker der kommer i kirken, og ofte med deres børn. Der er en uhøjtidelig stemning når man mødes.
Gudstjenesterne foregår med en bøn og i fællesskab, og med et lille orkester synges moderne sange om Gud. Der er fortællinger om hvordan Jesus manifesterer sig i dagligdagen, og den enkelte deltager kan fortælle sin egen historie og om sit møde med Jesus. Bagefter kan man deltage i fælles frokost hvor hver person betaler et mindre beløb.
Vineyeard lægger meget vægt på fællesskabet. Odense Vineyard er en menighed på omkring 100 mennesker. 15-20 forskellige nationaliteter deltager i møderne. Menigheden er ikke særlig kendt i Danmark. Umiddelbart virker den mere uhøjtidlig og uden så faste ritualer som der er i den Evanglist-Lutherske danske folkekirke.
Alle Gudstjenester foregår også på engelsk og finder sted i lokalerne på Grønløkkevej 8D hver søndag. På grund af Covid-19 foregår den dog for tiden som live-streaming.

"The Association of Vineyard Churches, also known as the Vineyard Movement, is a neocharismatic evangelical Christian denomination.
The Vineyard Movement is rooted in the charismatic renewal and historic evangelicalism" (visit link) It was established in the United States in 1974. The Vineyard movement came to Denmark in 1997.
There are two pastors in the church in Odense: Sara and Thomas Lorenzen. It is mostly younger people who come to church, and often with their children. There is an unpretentious atmosphere when meeting.
The services take place with a prayer and together, and with a small orchestra modern songs about God are sung. There are stories about how Jesus manifests himself in everyday life, and the individual participant can tell their own story and about their encounter with Jesus. Afterwards, you can attend a joint lunch where each person pays a small amount.
Vineyeard places a lot of emphasis on community. Odense Vineyard is a congregation of about 100 people. 15-20 different nationalities attend the meetings. The congregation is not very well known in Denmark. At first glance, it seems more unpretentious and without as fixed rituals as there are in the Evangelical-Lutheran Danish national church
All Worship is also in English and takes place in the premises of Grønløkkevej 8D every Sunday. However, due to Covid-19, it is currently being streamed live.

Time of Service: sunday 11 am - 12.30. pm

Grønløkkevej 8D