Jægerspris Slot - Jægerpris Castle, Denmark
32U E 686155 N 6194073
Jægerspris Slot kan dateres tilbage til 1300-1400 tallet. Den nuværende hovedbygning er et trefløjet barokanlæg i to etager. Jægerspris castle can be dated back to 1300's and 1400's. The present main building is a three wing baroque building.
Location: Denmark

"Jægerspris Slot er et slot i Jægerspris. Det er bygget i 1300-1400-tallet. Som mange andre slotte i Danmark er det blevet ombygget og tilbygget gennem mange hundrede år. Den ældste del er den tre etager høje nordfløj. Sydfløjen er fra 1590-1600 og østfløjen 1730-1731."
Kilde wikipedia

"Jægerspris Castle is a castle in Jægerpris built in the 1300's to 1400's. Since then expanded several times. The mainbuilding is in baroque style. The northern wing is the oldest. The south wing was built from 1590 to 1600 and the eastern wing from 1730 to 1731.
Style: Baroque

Type of building (structure): Chateau or castle