Fløjtespilleren - Nørre Lyndelse, Danmark
32U E 588562 N 6129333
Skulptur af Komponist Carl Nielsen som dreng, hvor han spiller på fløjte...The child Carl Nielsen playing flute
Location: Denmark

Carl August Nielsen (9. juni 1865 i Sortelung, Nørre Lyndelse, på Fyn – 3. oktober 1931 i København) var en dansk komponist og dirigent. Han skrev seks symfonier, tre koncerter for hhv. violin, fløjte, klarinet og orkester, to operaer, seks strygekvartetter og anden kammermusik samt flere hundrede sange og andre vokalværker (kantater).

”Fløjtespilleren” blev i 1933 opstillet ved landevejen mellem Odense og Fåborg og er tænkt som et monument ikke blot over Carl Nielsen men i det hele taget over hans barndom på Fyn.

Source: (visit link)

Carl August Nielsen (June 9, 1865 in Sortelung, Nørre Lyndelse, on Funen - October 3, 1931 in Copenhagen) was a Danish composer and conductor. He wrote six symphonies, three concerts for respectively. violin, flute, clarinet and orchestra, two operas, six string quartets and other chamber music as well as several hundred songs and other vocal works (cantatas).

The "flute player" was erected in 1933 by the road between Odense and Fåborg and is intended as a monument not only to Carl Nielsen but to his childhood on Funen.
Nearest Musical Instruments