Deur van het gemeentehuis Katwijk -Katwijk, the Netherlands
Doorway in expressionalist style of the town hall of Katwijk, the Netherlands
Location: Zuid-Holland, Netherlands

Van wikipedia:

Het gemeentehuis van Katwijk werd in 1932 gebouwd naar een ontwerp van de Rotterdammers B. Hooykaas en M. Lockhorst. Het ontwerp van de architecten werd in 1929 als beste gekozen van de 121 inzendingen voor het ontwerpen van een nieuw gemeentehuis. De architecten inspireerden (indirect) hun ontwerp op de werken van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. De toren, het gebruik van de smalle baksteen en de terugliggende voeg zijn gebaseerd op de architectuur van Willem Dudok. De deur is gemaakt van gelakt hout met elementen van messing. De deur word geflankeerd door twee beelden van leeuwen.

From Wikipedia:

Katwijk town hall was built in 1932 to a design by the Rotterdammers B. Hooykaas and M. Lockhorst. The architects' design was chosen in 1929 as the best of the 121 submissions for the design of a new town hall. The architects (indirectly) inspired their design on the works of the American architect Frank Lloyd Wright. The tower, the use of the narrow brick and the recessed joint are based on the architecture of Willem Dudok. The door is made of lacquered wood with brass elements. The door is flanked by two statues of lions.
Type of material of the door: Wood

Functional door?: Yes