De Hertog-Inn - Rijpwetering (NL)
31U E 608192 N 5783904
17th-century farmhouse in a rebuilt stablein the vicinity of the beautiful water sports area the Kagerplassen.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

Welkom op de site van de Bed & Breakfast De Hertog-Inn. Op onze 17e-eeuwse boerderij in een herbouwde paardenstal geniet u van rust, ruimte en sfeer – in de nabijheid van het prachtige watersportgebied de Kagerplassen. De Hertog-Inn is landelijk gelegen in het Groene Hart en bij uitstek geschikt voor liefhebbers van natuur, ruimte en rust. Wij heten u welkom in één van onze vijf sfeervolle, luxe kamers, met alle een eigen badkamer en eigen opgang. Ervaar de warmte van het platteland en onze persoonlijke, maar professionele gastvrijheid.

Water, rust en ruimte
De boerderij ligt direct aan de Kaag. We zijn daardoor ook met de boot te bereiken (maximale diepgang 1.20 meter) en hebben een privésteiger voor onze gasten. Ook aan het water ligt ons ruime terras, waar u in alle rust van een drankje of een boek kunt genieten. Geen eigen boot en wilt u toch varen? Er is in de directe omgeving gelegenheid tot huren van zeilboten, kano's en sloepen.

En er is meer. Behalve overnachten kunt u bij ons ook vergaderen of (kook)workshops geven of volgen. Hiertoe is de naastgelegen koeienstal volledig verbouwd tot twee vergaderruimtes en een ruime leskeuken.

‘Made for you by Karen’
Met een jarenlange horeca-achtergrond in binnen en buitenland, heeft gastvrouw Karen van de Ven gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Op tafel vindt u zelfgemaakte streekproducten, zoals cake in weckpotten, stoofperen, shortbread en jams (gemaakt van fruit uit eigen boomgaard), maar ook de kaas en boter ‘uit het dorp’. Ook kunt u complete lunches en catering – bijvoorbeeld na een vergadering of brainstorm – door ons laten verzorgen.

Bed & Breakfast De Hertog-Inn is aangesloten bij Boerderijkamers.nl, Bedandbreakfast.nl en Groenehart.nl. U kunt ons ook volgen op Facebook – voor een wekelijkse update en een dagelijkse blog.
e-mail:
hertog-inn@hertogshoeve.nl
(Source: (visit link)

english abstract:
On this 17th-century farmhouse in a rebuilt stable you can enjoy peace, space and atmosphere - in the vicinity of the beautiful water sports area the Kagerplassen.
The Hertog-Inn is situated in the Green Heart in the countryside and is ideal for lovers of nature, space and tranquility. We welcome you in one of our five attractive, luxurious rooms, all with their own bathroom and private entrance.

Water, peace and space
The farm is located directly on the Kaag. We are therefore also reachable by boat (maximum draft 1.20 meters) and have a private jetty for our guests. Also on the water is our spacious terrace, where you can enjoy a drink or a book in peace. No own boat and would you like to sail anyway? There is an opportunity in the immediate vicinity to rent sailboats, canoes and sloops.

'Made for you by Karen'
With a years of hospitality background at home and abroad, hostess Karen van de Ven has given hospitality the highest priority. On the table you will find homemade regional products, such as cake in jars, stewing pears, shortbread and jams (made from fruit from our own orchard), but also the cheese and butter from the village. You can also arrange complete lunches and catering - for example after a meeting or brainstorming - by us.

Bed & Breakfast De Hertog-Inn is affiliated with Boerderijkamers.nl, Bedandbreakfast.nl and Groenehart.nl. You can also follow them on Facebook - for a weekly update and a daily blog.
Name: Hertog-Inn

Achterdijk 2