Gazebos - Haarlem, Netherlands
A Gazebo futured style with a glass roof.
Location: Noord-Holland, Netherlands

[NL]
Vanaf zeker 1597 vond in de Haarlemmerhout de Sint Janskermis in juni plaats. Tegenwoordig vindt elk jaar Bevrijdingspop in de Haarlemmerhout plaats. In de muziekkapel vinden gedurende de zomermaanden regelmatig kleinschalige jazz- of klassieke concerten plaats. Verder zijn er gedurende de zomermaanden elke zaterdag verschillende markten aan de rand van Haarlemmerhout zoals een boeken-, antiek- en curiosamarkt. De muziekkoepel ook wel 'Het Koepeltje', is een ontwerp van de architect Wiek Röling uit de jaren zestig van de twintigste eeuw.

[UK]
From 1597 certainly took place in the Haarlemmerhout the St. John fair in June. Nowadays each year is here 'Bevrijdingspop Haarlemmerhout'. Find music in the chapel during the summer months regularly small-scale jazz or classical concerts. There are various markets every Saturday during the summer months on the edge of Haarlemmerhout such as a book, antique and novelties market. The musicdome also called 'het Koepeltje'. It was designed by the architect Wiek Röling from the sixties of the twentieth century.
Seating Type: No Seating

Location: In park Haarlemmerhout