Hasicská zbrojnice
Hasicská zbrojnice v obci Zašová./ Firehouse in village Zasova.
Location: Zlínský kraj, Czechia

Dobrovolný sbor hasicu byl založen roku 1893 a prvním zakladatelem byl Jan Tauber. V minulosti byla využívána jiná zbrojnice. U této nové byl položen základní kámen na výstavbu 19. cervence 1933. Ta se následne dockala rekonstrukcí v letech 1969 - 1973.

v roce 2004 byla završena podstatná cást rekonstrukce budovy hasicské zbrojnice. V obou garážích se vymenily vrata
za nová s elektrickým stahováním. Zlepšilo se tím zateplení zbrojnice
a zvetšil se i prujezdní profil vrat na výšku i šírku. Po dohode s obcí se za ušetrené peníze upravil terén a položil asfaltový koberec v celém prostoru pred zbrojnicí.

Voluntary fire-fighters corps was founded in 1893 and was the first founder Jan Tauber. In the past it was used other armory. With this new foundation was laid for the construction of 19 July 1933. It was subsequently garnered reconstruction in the years 1969 - 1973rd

In 2004 it was completed a substantial part of the reconstruction firehouse. Both garages are exchanged doors
for new electric downloading. Improved insulation of the armory
and increased and clearance profile door on the height and width. In agreement with the municipality to use the money edited terrain and laid asphalt in the whole area in front of the armory.