51 Boven-Hardinxveld - Fietsroutenetwerk Alblasserwaard-Vijfheerenlanden
Knooppunt 51 aan de Rivierdijk ter hoogte van de Rembrandtstraat.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

Het knooppunt ligt aan de waterkant op de plaats waar Boven Merwede zich splitst in de Beneden Merwede en de Nieuwe Merwede. Hier kan met het voetgangers- en fietsveer de oversteek gemaakt worden naar Werkendam alwaar aansluiting is met het fietsroutenetwerk De Wijde Biesbosch.
Boven-Hardinxveld is een dorp in de gemeente Hardinxveld-Giessendam in de provincie Zuid-Holland. Het is één van de oudste dorpen van de Alblasserwaard en werd al in 1105 vermeld.
Aan de overzijde zijn de vele kranen te zien van metaalbedrijven en scheepswerven waar binnenvaartschepen worden afgebouwd. Vanuit Werkendam kan de Brabantse Biesbosch worden verkend, sinds 1994 een Nationaal Park en beschermd natuurgebied.
Node Number: 51

Reachable Nodes: