Zde stojite, park - You Are Here, Park, Prerov, CZ
Mestský park Michalov/Municipal park Michalov
Location: Olomoucký kraj, Czechia

[cs] První parkové úpravy provedeny koncem 19. století. Budování parku v dnešní podobe bylo zahájeno v roce 1904 dle plánu Františka Thomayera. Od roku 1992 je park nemovitou kulturní památkou, od roku 1994 registrovaným významným krajinným prvkem.

Soucástí parku je zahradní restaurace, altán pro promenádní koncerty, bufet, verejná WC, 3 detská hrište a volná travnatá plocha pro kolektivní mícové hry.

[en] The first park improvements made ??in the late 19th century. Building a park in its present form was started in 1904 according to plans by Franz Thomayer. Since 1992, the park is a cultural monument in 1994 registered a significant landscape feature.

The park is a garden restaurant, gazebo for proms, bar, public toilets, 3 playgrounds and vacant grassy area for collective ball games.
Location Name: Přerov, město