Udbyhøj Ferry - Denmark
Udbyhøj kabelfærge forbinder Udbyhøj Nord og Syd over Randers Fjord. The cable ferry connects Ydbyhøj North and South across Randers inlet.
Location: Denmark

Igennem flere hundrede år har der været færgefart på tværs af Randers Fjord. Den nuværende færge fra 2006 erstattede en gammel motorfærge bygget i Svendborg. Den nuværende færge er en såkaldt kabelfærge, den eneste af sin art i Danmark. Færgen sejler hver dag og har plads til 12 personbiler og 98 passagerer. Om vinteren er sejladsen af og til indstillet på grund af is på fjorden. Overfarten varer ca. 4 minutter.

For several hundred years there has been ferries across Randers Inlet. The present ferry replaces an old engine ferry built in Svendborg. The new ferry is a cable ferry. The only one of it's kind in Denmark. The ferry is sailing every day and has room for 12 passenger cars and 98 passengers. During wintertime the ferry might have to stop sailing due to ice. The crossing lasts about 4 minutes.
Body of water served: Randers Inlet

Places served: