Arcade hry (museum)
33U E 440243 N 5547106
Unikátní projekt nabízející široké verejnosti možnost znovu si zahrát více než 90 her klasiky videoherní éry. / A museum where you can play more than 90 classic arcade games
Location: Středočeský kraj, Czechia

Pokud stejne jako my nemužete zapomenout na všechny ty úžasné okamžiky v poutových maringotkách nebo porevolucních hernách, naše arkádové muzeum je pro vás místo zaslíbené. Na ceste zpátky v case je dovoleno hrát na všech funkcních strojích, a že jsou mezi nimi ty nejvetší legendy staré již více než 30 let uvidíte sami. Atmosféru vyjma blikajících obrazovek a log her dokresluje i stylové osvetlení. Ukažte svým detem, jakými hrami jste se bavili práve vy!

Hrajte na více než 90 historických strojcích legendy žánru jako Space Invaders, Centipede, Asteroids, Galaxian, Missile Command, Battlezone, Gauntlet, Dig Dug, Pac Man, Galaga, Frogger, Pole Position, Golden Axe, Street Fighter 2 a desítky dalších.

Cena vstupenky je 99kc / Tax fee is 99kc

Pro více informací jdete na: / For more information go to:
www.arcadehry.cz K logu WMK pripojte fotku pred muzeem, nebo ješte lépe fotku jak v muzeu hrajete vy. Tech pár korun za to rozhodne stojí ! /To log this waymark please add photo near entrance, or photo of you play some classic arcade game in this great museum

Rating (5=Great Place, 1=Didn't like it):

Hours of Operation (weekdays): From: 10:00 AM To: 6:00 PM

Hours of Operation (weekend): From: 10:00 AM To: 6:00 PM

Food and Drink Available: no

Retro games available: yes

Known Games:
Space Invaders, Centipede, Asteroids, Galaxian, Missile Command, Battlezone, Gauntlet, Dig Dug, Pac Man, Galaga, Frogger, Pole Position, Golden Axe, Street Fighter 2 and way more