Privé Museum "Het Loosje" - Opmeer - NL
De tientallen vrachtwagens in het museum vertellen je het verhaal van de logistiek dienstverlener
Location: Noord-Holland, Netherlands

Maak een reis langs de 85 jarige geschiedenis van logistiek dienstverlener Simon Loos. In ‘t Loosje staat een collectie van ruim 60 historische vrachtwagens.

In Het Loosje staat de privécollectie vrachtwagens van Piet en Marian Loos. Tot nu toe was de collectie altijd gesloten voor het grote publiek, maar daar komt in 2023 verandering in. Marian Loos maakt samen met haar dochter Conny een officieel museum van Het Loosje. Stap je binnen bij Het Loosje, dan maak je een route langs de 85 jarige geschiedenis van Simon Loos.

Het museum is twee keer in de maand geopend op een woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur. We hanteren een bezoekerslimiet, daarom is het verplicht om vooraf je tickets te reserveren (er is geen deurverkoop). Tickets bestel je eenvoudig op de website.

Take a journey through the 85-year history of logistics service provider Simon Loos. 't Loosje houses a collection of over 60 historic trucks.

't Loosje houses the private collection of trucks belonging to Piet and Marian Loos. Until now, the collection was always closed to the general public, but this will change in 2023. Together with her daughter Conny, Marian Loos will turn Het Loosje into an official museum. If you step inside Het Loosje, you will take a route through the 85-year history of Simon Loos.

The museum is open twice a month on a Wednesday and Saturday between 10 am and 3 pm. We have a visitor limit, so it is compulsory to book your tickets in advance (there are no door sales). You can easily order tickets on the website.

Theme:
geschiedenis van de ontwikkeling van de vrachtwagens