Vihdin VPK
Pieni palolaitos Vihdin keskustassa. Small fire station on center of Vihti.
Location: Finland

[FIN] Vihdin VPK on vuonna 1926 perustettu vapaaehtoinen palokunta joka toimii Vihdin kirkonkylän paloasemalta käsin yhden sammutusauton sekä yhden miehistöauton voimin.

Vuonna 1935 palokunnan nimi muutettiin Vihdin VPK:ksi. Samana vuonna alettiin suunnittelemaan oman paloauton sekä paloaseman hankkimista yhteistoiminnassa kunnan kanssa. Oma paloasema valmistuikin kolme vuotta myöhemmin 1938 ja on siitä lähtien palvellut palokuntaa keskellä kylää, aina näihin päiviin asti.

[EN] Vihti VPK is a volunteer fire department founded in 1926 that operates from the Vihti church village fire station with one fire engine and one crew car.

In 1935, the name of the fire department was changed to Vihti VPK. In the same year, they started planning to acquire their own fire truck and fire station in cooperation with the municipality. Fire station was completed three years later in 1938 and has served the fire department in the middle of the village ever since, until these days.
Paid or Volunteer: Volunteer

Has 911 Dispatch: yes