De lamme goedzak - Damme, Belgium
31U E 519612 N 5677832
Tegenover het stadhuis in Damme vind je het restaurant 'De lamme goedzak' Een prachtig uithangbord geeft de naam aan.
Location: West-Vlaanderen, Belgium

In het centrum van Damme kan u gezellig tafelen in een volledig opgefrist historisch pand met tuin en terras. De chefs, vader en zoon serveren er u een verfijnde en dagverse keuken.

Aan de gevel van het restaurant hangt een smeedijzeren uithangbord met een uitgesneden afbeelding van Lamme Goedzak.

Lamme goedzak was de vriend van Tijl Uilenspiegel. Hij hield erg van lekker en veel eten. Hij had altijd honger.
Vandaar dat er meerdere restaurants zijn met de naam Lamme goedzak.

Eng
In the center of Damme you can dine in a fully renovated historic building with garden and terrace. The chefs, father and son serve you a refined and fresh cuisine.

A wrought iron signboard with a carved image of Lamme Goedzak hangs on the facade of the restaurant.

Lamme benefactor was Tijl Uilenspiegel's friend. He liked very tasty and a lot of food. He was always hungry.
That is why there are several restaurants with the name Lamme Goedzak.
Shop Name: de lamme goedzak