DDPA-pumpe, Sporvejsmuseet, Denmark
Gammel benzinstander på Sporvejsmuseet - Old gasoline pump at the tramway museum.
Location: Denmark

I ankomstområdet på Sporvejsmuseet ses denne flotte, gamle benzinpumpe. Den har bogstaverne DDPA og desuden et ESSO-mærke. DDPA - Det Danske Petroleums Aktieselskab blev grundlagt i 1899. I 1952 skiftede selskabet navn til Dansk Esso. Kilde: wikipedia.dk
Det har ikke været muligt at finde yderligere oplysninger om pumpen. Jeg vil dog tro, at den er fra før 1952 på grund af de prægede bogstaver: DDPA.

In the arrival area at the Tram Museum, this nice, old petrol pump can be seen. It has the letters DDPA and also an ESSO mark. DDPA - Det Danske Petroleums Aktieselskab was founded in 1899. In 1952 the company changed its name to Dansk Esso. Source: wikipedia.dk
It has not been possible to find further information about the pump. However, I would think that it is from before 1952 because of the embossed letters: DDPA.
Gasoline Brand: DDPA - ESSO

Reproduction: no