Farvergården - Kerteminde, Denmark
Location: Denmark

Det kulturhistoriske museum Farvergården ligger midt i Kerteminde og rummer udstillinger om livet i Kerteminde i gamle dage, samt en hyggelig café, gårdhave og butik.

På Farvergården er der udstillinger i tre etager. Vi har også en minibiograf, der viser film fra Kerteminde optaget i perioden 1938-1962. Se bl.a. filmen "Amanda og studenten", hvor Kerteminde-pigen Amanda viser den udefrakommende student rundt i Kerteminde. Vi har også en udstilling, der særligt er henvendt til børn i alderen 5-10 år. Her tager Marie og Johannes jer med til 1900-tallets Kerteminde og fortæller vilkårene som barn dengang.

English: The cultural history museum Farvergården is located in the middle of Kerteminde and contains exhibitions about life in Kerteminde in the old days, as well as a cozy café, courtyard and shop.

At Farvergården there are exhibitions on three floors. We also have a mini cinema showing films from Kerteminde recorded in the period 1938-1962. See i.a. the film "Amanda and the student", where the Kerteminde girl Amanda shows the outside student around Kerteminde. We also have an exhibition that is especially aimed at children aged 5-10 years. Here Marie and Johannes take you to the 20th century Kerteminde and tell the conditions as a child at that time.
Theme:
Cultural history