Melkveebedrijf de Koning vof - Nieuwerbrug aan den Rijn, NL
Dairy farm in Nieuwerbrug aan den Rijn
Location: Zuid-Holland, Netherlands

van denkavit.com:

Familie De Koning uit Nieuwerbrug heeft een melkveebedrijf met 70
melkkoeien en bijbehorend jongvee. In 2012 is een nieuwe stal gebouwd, waarna de koeien een stuk beter presteren. Familie de Koning bezit een echt familiebedrijf in het veenweidegbied op de grens van Zuid Holland en Utrecht. Gert de Koning runt samen met zijn
vrouw het melkveebedrijf. Groeien in het aantal koeien is geen doel, zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn en nagenoeg al het landwerk in eigen beheer is kenmerkend voor dit bedrijf.

from Denkavit.com:

The De Koning family from Nieuwerbrug has a dairy farm of 70
dairy cows and associated young stock. A new barn was built in 2012, after which the cows are performing a lot better. The de Koning family owns a real family business in the peat meadow area on the border of South Holland and Utrecht. Gert de Koning runs together with his woman the dairy farm. Growing in the number of cows is not a goal, being as self-sufficient as possible and practically all the land work in-house is characteristic of this company.
Product: dairy farm

Korte Waarder 35