Sankt Knuds Kirke - Fredericia, Danmark
32U E 547672 N 6157812
Sankt Knuds Kirke er en romersk-katolsk kirke på Sjællandsgade i Fredericia...Sankt Knuds Church is a Roman Catholic church on Sjællandsgade in Fredericia.
Location: Denmark

Sankt Knuds Kirke er en romersk-katolsk kirke på Sjællandsgade i Fredericia. Det er den ældste kirke, som blev grundlagt efter reformationen.
Den katolske menighed etableredes i Fredericia i 1650 med 2 præster fra jesuiterordenen. Det første kapel/katolske kirke byggedes i Sjællandsgade i 1687, mens den nuværende kirke byggedes i 1767. Frøken Susanne Bianco, som var medlem af menigheden, døde forinden i Mainz i Tyskland og testamenterede menigheden sin store arv, som var grundlaget til det nye byggeri. I 1865 fik Sankt Knuds Kirke lov til at bygge det nuværende tårn med to klokker.

Sankt Knuds Church is a Roman Catholic church on Sjællandsgade in Fredericia. It is the oldest church founded after the Reformation.
The Catholic congregation was established in Fredericia in 1650 with 2 priests of the Jesuit order. The first chapel / catholic church was built in Sjællandsgade in 1687, while the current church was built in 1767. Miss Susanne Bianco, a member of the congregation, died before in Mainz in Germany and testament to the congregation's great legacy, which was the basis for the new construction . In 1865, St. Knud's Church was allowed to build the present tower with two bells.

Source: "Wikipedia"
Type of Church: Church