Mosaic - Villa Johanna, Laivurinkatu - Helsinki, Finland
Art Nouveau mosaics on the pavement outside Villa Johanna, Laivurinkatu, Helsinki.
Location: Finland

Art Nouveau mosaics on the sidewalk in front of Villa Johanna.

"Perhaps the most famous house on Laivurinkatu is Villa Johanna, designed by Selim A. Lindqvist, built in 1905 at Laivurinkatu 25."

SOURCE - (visit link) [Google translated]

"Selim Arvid Lindqvist (19 May 1867, Helsinki – 17 May 1939, Helsinki) was an architect from Finland. He worked mainly in the Art Nouveau style and mainly in Helsinki. He has been described as one of the foremost Finnish architects from the time around 1900."

SOURCE - (visit link)

Suomi -
Art Nouveau mosaiikit jalkakäytävän edessä Villa Johanna

"Ehkä kuuluisimmat Laivurinkadun talot ovat Selim A. Lindqvistin suunnittelema Villa Johanna, 1905 Laivurinkadulla 25"

LÄHDE - (visit link)

"Selim Arvid Lindqvist (19. toukokuuta 1867 Helsinki – 17. toukokuuta 1939) oli suomalainen arkkitehti. Hän oli jugend-tyylisuunnan tunnetuimpia edustajia Suomessa ja on suunnitellut lukuisia arkkitehtuuriltaan merkittäviä rakennuksia Helsinkiin."

Villa Johanna
Laivurinkatu 23–25