Baileybrug - Lauwersoog - NL
32U E 318569 N 5918269
Baileybrug in het veld gewoon toegankelijk via het fietspad, blijf daarop dat is veilig ivm eventuele tanks en andere voertuigen
Location: Groningen, Netherlands

Een baileybrug is een brug die bestaat uit standaardsegmenten en als zodanig zeer snel opgebouwd kan worden. De basis van het ontwerp is een vakwerkbrug. Dit type brug is in eerste instantie ontworpen voor toepassing door genietroepen van het leger en kan maximaal 60 meter vrij overspannen en zware voertuigen dragen. Dit brugtype is nog steeds in gebruik voor militaire en civiele toepassingen en wordt wereldwijd beschouwd als een knap staaltje militaire techniek.
verder lezen (visit link)

A bailey bridge is a bridge that consists of standard segments and as such can be assembled very quickly. The basis of the design is a truss bridge. Initially designed for use by army engineer troops, this type of bridge can span up to 60 metres freely and carry heavy vehicles. This bridge type is still in use today for military and civilian applications and is regarded worldwide as a feat of military engineering.
continue reading (visit link)

Bridge Length (Optional): 20