Spar - Alphen aan den Rijn, the Netherlands
Flag of the Spar shop branch on a gas station in Alphen aan den Rijn.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

NL:

Ik was aan het werk in Alphen aan den Rijn en toen zag ik deze vlag wapperen. Het was bij een tankstation waar een kleine Spar winkel was op de Willem de Zwijgerlaan.

van wikipedia:
"Spar (marketingnaam SPAR) is een internationale keten van supermarkten, in 1932 opgericht in Zegwaart door Adriaan van Well. In oorsprong luidde het motto van de organisatie: Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig’, waaruit het acroniem DE SPAR is ontstaan, later ten gevolge van het toetreden tot de internationale markt verkort tot SPAR. De bij DE SPAR aangesloten kruideniers behielden hun eigen zelfstandigheid en door hun gezamenlijke inkoop en reclame, creëerden ze hun voordeel.

SPAR heeft vestigingen in 48 landen en een gezamenlijke omzet van € 37,2 miljard (2019) via ruim 13.320 aangesloten winkels. Daarmee is SPAR een van de grotere supermarktketens ter wereld."

I was working in Alphen aan den Rijn and then I saw this flag waving. It was at a gas station where there was a small Spar shop on Willem de Zwijgerlaan.

from wikipedia:
"Spar (marketing name SPAR) is an international chain of supermarkets, founded in Zegwaart in 1932 by Adriaan van Well. Originally, the organization's motto was: Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regular, from which the acronym DE SPAR originated, later at Shortened to SPAR as a result of entering the international market, the grocers affiliated with DE SPAR maintained their own independence and created their advantage through their joint purchasing and advertising.

SPAR has branches in 48 countries and a combined turnover of € 37.2 billion (2019) through more than 13,320 affiliated stores. This makes SPAR one of the larger supermarket chains in the world."
Name of Organization: Spar

Type of Organization: Corporation/Business