Familien Schmeltz - Roskilde, Danmark
Silhuet af familien Schmeltz hænger på muren i Schmeltz’ Have
Location: Denmark

I det lille område Schmeltz' Have er der en Silhuet af familien Schmeltz. Den er udført af jern. Det originale papirsilhuet findes på Roskilde Museum.
I 1800 tallet var der mange der fik lavet et silhuetklip af hele familien. Det fik familien Schmeltz også i 1824. Fra venstre er det moderen Ellen Cathrine Magnus. Så er det de to børn Cathrine Elisabeth og Otto Heinrich. Yderst til højre står faderen Johan Heinrich Schmeltz.

Schmeltz' Have er et lille parkområde som hylder Otto Heinrich Schmeltz. Her er både en buste, historisk materiale samt denne silhuet af hans familie.
Otto Heinrich Schmeltz 14.9.1814 – 4.6.1898 blev Roskildes rige købmand. I kraft af sin rigdom donerede han penge til mange bygninger, parker, springvand, skoler og meget andet i Roskilde.

In the small area of Schmeltz's Garden there is a Silhouette of the Schmeltz family. It is made of iron. The original paper silhouette can be found at Roskilde Museum.
In the 1800s, many had a silhouette cut made by the whole family. The Schmeltz family also got it in 1824. From left is the mother Ellen Cathrine Magnus. Then there are the two children Cathrine Elisabeth and Otto Heinrich. Far right is the father Johan Heinrich Schmeltz.

Schmeltz's Garden is a small park area that celebrates Otto Heinrich Schmeltz. Here is both a bust, historical material as well as this silhouette of his family.
Otto Heinrich Schmeltz 14.9.1814 - 4.6.1898 became Roskilde's rich merchant. By virtue of his wealth, he donated money to many buildings, parks, fountains, schools and much more in Roskilde.
Title of Piece: Silhuet af familien Schmeltz 1824

Artist: unknown