Flintehuset, Horsted - Denmark
Det gamle lysthus Flintholm blev bygget af skovejer og landmand Jens Madsen Pedersen i 1930'erne. The old Flintholm house was built by farmer and forest owner Jens Madsen Pedersen in the 1930's.
Location: Denmark

Der er ikke meget tilbage af det daværende lysthus fra 1930'erne. Huset blev bygget af skovejer og landmand Jens Madsen Pedersen og familien brugte huset i mange år. jens Madsen Pedersen byggede selv huset af sten, han fandt på markerne. Huset er ca 50 kvdratmeter stort og omkring huset var en voldgrav.
Huset har blandt andet været brugt til møder i den lokale ungdomsforening og også spejderne har brugt huset, som blev forladt efter 2. verdenskrig.
De lokale kalder også huset for Heksens Hus.

There is not much left of the former summerhouse built by farmer and forest owner Jens Madsen Pedersen in the 1930's. He and his family used the house. Jens Madsen built the house with stones found on the nearby fields. It is about 50 square meters big and originally there was a moat surounding it. The house was also used by the local youth organisatio and the scouts. It was left after second world war.
The house is called The Witch House by local people.