No. 2286 - Výhledna Dlouhonovice, CZ
33U E 603011 N 5546910
Tourist stamp No. 2286 dedicated to an observation point above village Dluhonovice near Žamberk offering a beautiful panoramic view of of Czech-Poland border mountain ranges.
Location: Pardubický kraj, Czechia

The lookout point in Dlouhonovice (locally called Vyhledna) was built in 2009 above the local cemetery on a hill called Calvary (460 m above sea level). The place was inaugurated on September 19th, 2009.
On October 6, 2009 it was awarded by the certificate of setting ofthe Czech record as 'the first observation tower, where one has to go downstairs'. One can see from here the whole ridge of the Orlické Mountains, Králický Snežník massif, Buková hora and even the Krkonoše Mountains with good visibility on the left horizon.

VÝHLEDNA DLOUHONOVICE

Výhledové místo v Dlouhonovicích (místními zvané Výhledna) bylo vybudováno v roce 2009 nad místním hrbitovem na kopci zvaném Kalvárie (460 m n. m.).

První výkop nastal prípravou terénu 26. 6. 2009, zajištením materiálu na vlastní stavbu 12. 8. 2009, vztycením stredového sloupu s korouhvickou 26. 8. 2009, vlastní stavení objektu nastalo 30. 8. 2009. Výhledna byla dokoncena 16. 9. 2009 v 19 hodin prišroubováním orientacních tabulí. Odpracováno bylo 151 hodin dvanácti místními obcany. Dne 19. 9. 2009 došlo ke slavnostnímu otevrení výhledny.

Výhledna získala 6. ríjna 2009 certifikát o vytvorení ceského rekordu jako „první rozhledna, do jejíhož nitra se schází po schodech dolu“. Rozhledna, resp. Výhledna byla do Ceské databanky rekordu Agentury Dobrý den oficiálne zaregistrována pri slavnostním otevrení dne 19. zárí 2009. Z Výhledny lze prehlédnout za pekného pocasí celý hreben Orlických hor, masiv Králického Snežníku, Bukovou horu a pri dobré viditelnosti na levém obzoru i Krkonoše. Výhledna má svoje vlastní turistické razítko.

Cited from (visit link)
Where can you get this wooden stamp.: N 50° 04.239 W 016° 26.502