Nusle - "Kamarád do dešte II. - Príbeh z Brooklynu" - Prague, Czech Republic
A scene from Czech movie Kamarád do dešte II. - Príbeh z Brooklynu
Location: Hlavní město Praha, Czechia

The sequel to a popular teenage crime comedy Kamarád do deste (1988). The same tandem of friends (Lukás Vaculík and Sagvan Tofi) now operates disco 'Brooklyn'. The crook they cleverly put behind bars (Karel Augusta) is preparing to pay them back and they try to get the better of him once again. Shot in attractive locations of night clubs, the film profits from the local popularity of male stars.

Genre: Comedy, Crime
Site address: Nuselská 112/19, Praha 4 - Nusle
Scene description: Kadlec antique shop

=========================================================

Tomáš a Michal zanechali puvodních profesí a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však opet naruší podvodník Kadlec, který nezapomnel, že ho pred dvema lety dostali za mríže. Celou tu dobu myslel jen na odplatu a nyní je pripraven se pomstít. Dríve drobný podvodnícek se pomocí svých komplicu, zete Bureše a spoluvezne - Inženýra, napojil na obchod s drogami a využije svého nového postavení k pomste. Michal je jednoho dne zatcen pro znásilnení dívky, kterou v živote nevidel, a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že je za tím Kadlec. Dlouho však netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje soucasne také jako luxusní prostitutka pro Bureše a do Brooklynu ji nasadil Kadlec se svým zetem. Tomášovi je jasné, že jim nedá pokoj, a rozhodne se prejít do protiútoku. Podarí se mu dostat Michala z vazby, ale je jim obema jasné, že další Kadlecuv tah na sebe nenechá dlouho cekat. Jedinou výhodou je, že se Ivana do Tomáše zamilovala a odmítla pro Bureše dál pracovat.
Movie or TV Show: Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu

Year Released or First Aired: 1,992.00