Holešovice - "Díte císlo 44" - Prague, Czech Republic
A scene from US movie Díte císlo 44
Location: Hlavní město Praha, Czechia

A disgraced member of the Russian military police investigates a series of child murders during the Stalin-era Soviet Union.

Genre: Drama, Crime
Site address: Letohradská 12, Praha
Scene description: hidden from school Tom Hardy is waiting for Raisa to watch her.

=========================================================

Díte císlo 44 je thriller o sériových vraždách odehrávající se roku 1953 v Sovetském svazu. Hlavní hrdinou je agent tajné policie Leo Demidov (Tom Hardy), který celí svému svedomí a ztratí své postavení, moc i domov poté, co odmítne udat svou vlastní ženu Raisu (Noomi Rapace) pro zradu. Leo a Raisa jsou vykázáni z Moskvy do pochmurného vyhnanství. Zde oba spojí síly s generálem Michailem Nesterovem (Gary Oldman) a snaží se vypátrat sériového vraha, jenž se zameruje na malé chlapce. Jejich zápas o spravedlnost ohrožuje pokrytectví celého systému, který tvrdí, že „v socialistickém ráji zlocin neexistuje“.
Movie or TV Show: Dítě číslo 44

Year Released or First Aired: 2,015.00