Historische Kelders - Arnhem, Netherlands
Historic Cellars in Arnhem
Location: Gelderland, Netherlands

Source: (visit link) :

BEZOEK DE KELDERS

Ronddwalen door de Historische Kelders en zelfstandig de geschiedenis van dit unieke monument ontdekken? Dat kan! Elke woensdag t/m zaterdag én elke eerste zondag van de maand zijn de Historische Kelders van 12.00 tot
17.00 uur open voor publiek.

LAAT JE RONDLEIDEN

Gilde Stadswandeling Arnhem verzorgt het hele jaar rondleidingen door de Historische Kelders. Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag kun je om 14.00 uur aansluiten bij een rondleiding. Ook buiten de standaard tijden biedt het Gilde mogelijkheden voor groepen.

Plan een event

Maak van de Historische Kelders jouw hotspot! De kelders zijn bij uitstek
geschikt voor een feest, expositie, borrel of evenement. De verhuur ligt in handen van Rozet. Rozet biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden en team Verhuur en evenementen denkt graag met je mee!

EN (Translation):
VISIT THE CELLARS

Wander around the Historic Cellars and independently discover the history of this unique monument? You can! Every Wednesday to Saturday and every first Sunday of the month, the Historic Cellars are open from 12.00 to
open to the public at 5:00 p.m.

LET US SHOW YOU AROUND

Gilde Stadswandeling Arnhem organises year-round guided tours of the Historic Cellars. On Wednesday, Friday and Saturday afternoons you can join a guided tour at 14.00 hours. The Guild also offers possibilities for groups outside the standard times.

Plan an event

Make the Historic Cellars your hotspot! The cellars are pre-eminently
suitable for a party, exhibition, drink or event. The rental is in the hands of Rozet. Rozet offers a wide range of possibilities and team Rental and events thinks along with you!

Hours of Operation:
Openingstijden elke maandaggesloten elke dinsdaggesloten elke woensdag12.00 - 17.00 uur elke donderdag12.00 - 17.00 uur elke vrijdag12.00 - 17.00 uur elke zaterdag12.00 - 17.00 uur elke zondaggesloten Elke eerste zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00 uur. Opening hours every Monday closed every Tuesday closed every Wednesday 12.00 - 17.00 hours every Thursday 12.00 - 17.00 hours every Friday 12.00 - 17.00 hours every Saturday 12.00 - 17.00 hours every Sunday closed Open every first Sunday of the month from 12.00 - 17.00 hrs.

Admission Prices:
Entree: volwassenen € 4,00 (€5,00 incl. gids), kinderen van 0 tot en met 3 jaar gratis en van 4 tot en met 12 jaar € 2,50 (€3,50 incl. gids) Zeer beperkte toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Entrance: adults € 4,00 (€ 5,00 incl. guide), children from 0 to 3 years free and from 4 to 12 years € 2,50 (€ 3,50 incl. guide) Very limited accessibility for wheelchair users.

Approximate amount of time needed to fully experience the attraction: Up to 1 hour