Hvidsten Kro - Hvidsten, Denmark
Kongelig Priviligeret Kro ved landevejen mellem Randers og Mariager --- Royal Privileged Inn by the road from Randers to Mariager
Location: Denmark

Hvidsten Kro er en gammel, kongelig priviligeret kro, der blev bygget i 1634 og er en af landets ældste kroer. Den har været i familien Fill's eje siden 1884 og i dag er det 4. generation, der driver kroen.

Hvidsten Kro is an old, royal privileged inn, built in 1634 and it is one of the oldest inns in Denmark. It has been in the family Fill's ownership since 1884 and today the 4th generation is operating the inn.