Microbrewery - Osecan, Osek nad Becvou, CZ
33U E 682441 N 5487199
Pivovar byl postaven v roce 2013 v sousedství motorestu Osecanka./The brewery was built in 2013 in the neighborhood roadhouse Osecanka.
Location: Olomoucký kraj, Czechia

[cs] Pivovarská technologie je situovaná v novostavbe v tesném sousedství známého motorestu Osecanka, který se nachází v centru obce. Varna je dvojnádobová s celkovou kapacitou 2000 l. Technologie pochází z Nemecka. Spilka je tvorená 5 tanky o objemu 2400 l. V ležáckém sklepe stojí 13 tanku. Osecké pivo je dostupné v domovské hospode motorestu Osecanky.

[en] Brewing Technology is situated in a new building close to the famous roadhouse Osecanka, located in the center of the village. Cooking malt is double pot with a total capacity of 2000 liters technology from Germany. Spilka is made ??up of five tanks with a capacity of 2,400 liters in the lager cellar is 13 tanks. Osek beer is available in the home pub roadhouse Osecanky.

Location:
LIPAS s.r.o.