Turisticky ukazatel - Pernstejn, Nedvedice, Czech Republic
33U E 595409 N 5478540
CZ: Smerove ukazetele zlute turisticke znacky na hrade Pernstejn. EN: Direction and distance arrows, Pernstejn castle.
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CZ: Zluta pesi trasa KCT, ktera prochazi hradem Pernstejn, je pouze 8 km dlouha. Spojuje velke rozcesti turistickych tras Nedvedice (kostel) s zeleznicni zastavkou Vezna, kde plynule prechazi v modrou znacku. Turisticke ukazatele byly v roce 2012 renovovany.

Cislo bodu: ZD315

Detaily trasy:
Zluta: Nedvedice (kostel) 0,0 km .. Pernstejn (hrad) 2,5 km .. Vezna (zst) 8,0 km

EN: Yellow turist trail comming through Pernstejn castle is only 8 km long. It's connecting turist paths crossing Nedvedice (church) and Vezna (train stop). Arrows were renewed in 2012.

Point no.: ZD315

Trail info: