13½ miil - Korsør, Sjælland
32U E 639950 N 6133873
Miilsten på Slagelse Landevej markere den gamle vej fra København til Korsør. The Miilstone on Slagelse Landevej is placed to indicate the rute from Copenhagen to Korsør.
Location: Denmark

Miilsten følger den gamle landevej fra København til Korsør. over Roskilde, Ringsted og Slagelse. Oprindeligt var det marmor, men de kunne ikke tåle det nordiske vejr. Soklen er dog stadig den oprindelige men det er de nye granitmilesten, som er placeret på dem.

The Miilstone on Slagelse Landevej is placed to indicate the rute from Copenhagen to Korsør passing Roskilde, Ringsted and Slagelse. Originally it was marble, but they could not withstand the Nordic weather. The base is still the original, but its a new granite milestone placed on them.
Condition: Immaculate

Material: Stone